Webshop til NordicWeaving.dk

Webshop til NordicWeaving.dk


Da en del af projekterne vi laver er intranet, kan vi desværre ikke vise så meget uden at afsløre alt for meget om de enkelte kunder.

Vi har fået fornøjelsen af at lave en ualmindelig lækker webshop til Nordic Weaving.dk, der leverer det ypperste inden for lækkert sengetøj i silke og egyptisk bomuld.

Nordic Weaving der udspringer fra Nordisk Tekstil har som formål at levere det bedste af det bedste. Det er ingen hemmelighed at det er lykkedes (hvis vi selv skal sige det). Sengetøjet er noget af det blødeste silke man kan forestille sig, og ja, En ret god grund til at gå tidligt i seng.

 

Projektet har været nogen tid undervejs, men er baseret på de absolut nyeste udgaver af Umbraco (version 8), og uCommerce (til Umbraco8). Så der er et lækkert grundlag for den videre færd.

Se deres piv-lækre sengetøj i silke her. NordicWeaving.dk

Sitet er ligeledes det første projekt der undergår vores SiteReady politik, der går ud på vi verificerer sitet mod vores SiteMon360 Site Scanner, der scanner sitet for velkendte fejl, såsom manglende robots.txt, security.txt og så videre.

  • Middelfart

  • uCommerce,Umbraco,Webshop

  • Nordic Weaving

Afleveret til tiden
50%
Pris holdt inden for budget
100%
;