Sammen bygger vi vejen til ny og bedre tidsregistrering

Sammen bygger vi vejen til ny og bedre tidsregistrering

Hos Veroz arbejder vi med tidsregistrering i stor stil, - Nu skal vi gøre det meget bedre, og du er inviteret til at være med.

Jeg arbejder p.t. på vores nye tidsregistrerings klient, - Det er planen den skal udvikles til Web, Android og iPhone. (Undskyld Windows Phone brugere, - Men markedet er for småt).

Men "vi" skal gøre det meget bedre end jeg har begreb om selv, - derfor har DU som bruger/kunde/alt mulig andet, mulighed for at byde ind, - Jeg håber på vi i fællesskab kan skabe en klient der understøtter de forskellige arbejdssituationer vi hver i sær oplever, hvad enten man er freelancer, projektmedarbejder eller ansat i en virksomhed.

Jeg har en del ideer om hvordan en tidsreg app skal se ud (Meget baseret på den der allerede eksisterer til EasyBill), - men jeg har behov for at du som daglig bruger (eller burde være) giver dit besyv med hvad du lige står og mangler.

Selve appen kommer til at kunne integrere mod Dinero, E-Conomic, EasyBill og SharePoint Online, - Har jeg overset nogle så sig endelig til.

Belønningen for din hjælp er selvfølgelig helt håbløs, - Et års gratis brug af appen / systemet, og så giver jeg en god middag til dem hvis bidrag er kommet med i Appen.

Har du gode ideer, så send dem til: Carl@veroz.com - Stort som småt, en strøtanke, - Og så laver vi sammen den bedste løsning til alle os :)

 

 

;