Om Veroz

Veroz

Er stiftet af Carl Bønnebæk, for noget der minder om lang tid siden. - Fokus har i alle dage været på at levere gode solide løsninger og rådgivning baseret på simpel logik omkring Web, SharePoint og Tidsregistrering.

Med udgangspunkt i ovenstående, har vi bistået en del selskaber og personer med at få udviklet de rigtige løsninger, og gjort en stor ære ud af at levere, ikke nødvendigvis hvad kunden ønsker, - Men hvad der skal til for at løse kundens problem. Som følge deraf har vi en del glade kunder der hænger ved år efter år.


Historien

vCRM / EasyBill

Veroz's første publikation var et stykke software til Svendborg Søfartsskole, - der kunne undervise i Signalflag og deres navne.

Siden da er der kommet ualmindeligt mange løsninger over disken, - de sidste 15 år har det primært været løsninger baseret på Web, og i disse dage primært tidsregistrering og SharePoint.

  • 2016 - SPSTime relanceres til SharePoint Online
  • 2012 - SPSTime, Tidsregistrering til SharePoint udkommer i v1
  • 2010 - vCRM omdøbes til EasyBill, og lanceres i en webudgave
  • 2009 - vCRM v2.0 lanceres til Windows XP og Vista
  • 2003 - Veroz startes under navnet CRAB|DK

Missionen

Målet for hele vores virke er at sørge for vores kunder kommer endnu længere til en smertefri og automatiseret hverdag, med nemme og intuitive løsninger, Vores værktøj er simpel og jordfæstet rådgivning / løsningsudvikling.

Vision

Visionen er at kunne levere et bredt portfølje af tidsregistrerings / fakturerings og regnskabsløsninger til alle, store som små.

;